Ikuista lapsestasi ihana muotokuva kera kukkasten

Kuvauksia varten olen suunnitellut  kolme erilaista rekvisiitta taustaa. Taustoina toimiviin

rekvisiitta lavasteisiin jokainen saa valita oman värimaailmansa. Kukkaset valikoituu kuvauksiin aina kunkin vuodenajan mukaan.

(Kuvia rekvisiitta lavasteista lisätään sivulle myöhemmin.)

Lapselle on mahdollista valita kuvauksiin somisteeksi kukkaseppele / kukkakoru / kukkakravaatti / kukkalippis, joka jää asiakkaalle muistoksi kuvauksista.

Kuvauksissa yhteistyökumppani toimii kuvaaja, joka on erikoistunut lapsikuvauksiin.

Hän on Kuopiolainen valokuvaaja Jonna Kaasalainen / Joka Photography. Häneen voit käydä tutustumassa tästä linkistä: https://www.jokaphoto.fi/

Jonnan kuvauksen hintaan kuuluu kuvaus + sähköinen koevedosgalleria, sekä kolme käsiteltyä kuvaa vedostettuna (printattuna).

Kuvaukset tapahtuu studiossa Kuopiossa, mutta sovittaessa erikseen kuvaukset onnistuvat myös ulkosalla tai muussa mahdollisessa tilassa.

Varaa kuvauksiin aikaa reilu tunti. 

Ota yhteyttä ja sovitaan yksityiskohdista kukkaiskuvauksille tarkemmin!

Kuvaukset sopii myös lemmikeille.

Rustic

Rusticissa taustalla on vanha harmaantunut riihenovi ja jakkarana lapselle toimii harmaantunut pölli.

Kuvauksiin lapsi saa kukkaseppeleen/kukkakorun/kukkakravaatin/kukkahatun sopimuksen mukaan. Taustalla oleva riihenovi kukitetaan asiakkaan haluamalla värimaailmalla kauden kukkasin. Kukkaset tulevat oven yläreunasta alas verhomaisesti.

Tämä kokonaisuus kukkasilla alk. 220€ (sis.alv 24%) + kuvaus 200€ (sis.alv 24%)

Nature

Naturessa käytettävissä on trendikäs iso kukkaseppele taustalla tai kehyksenä. Kukkaseppele on koristeltu ja kukitettu kuumaisesti toiselta laidalta. Kukkaseppele koristellaan ja  kukitetaan kauden kukkasin asiakkaan toivomalla värimaailmalla. Kuvauksiin lapsi saa kukkaseppeleen/kukkakorun/ kukkakravaatin/kukkahatun sopimuksen mukaan.

Tämä kokonaisuus kukkasilla alk. 220€ (sis.alv 24%) + kuvaus 200€ (sis.alv 24%)

Romantic

Romanticassa on valkoinen pehmoinen "sisalmatto", joka on kukitettu kauden kukkasin. Keskelle jää alue, johon lapsi voi asettautua kuvattavaksi. Kuvauksiin lapsi saa kukkaseppeleen/kukkakorun/kukkakravaatin/kukkahatun sopimuksen mukaan. Romantic rekvisiitta sopii hyvin pienille vauvoille, jotka voi asettaa kellimään kukkasten pariin.

Tämä kokonaisuus kukkasilla alk. 220€ (sis.alv.24%) + kuvaus 200€ (sis.alv. 24%)

Kuvat / Fotot Joka Photography

Nature Art / Terhi Hällström                     y-tunnus 2837639-2

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon